Diensten

Onze Diensten

Zwemvijvers

Meer en meer mensen laten een zwemvijver aanleggen als ecologisch en budgetvriendelijk alternatief voor een zwembad. Een zwemvijver is duurzaam en biedt het voordeel dat weinig onderhoud nodig is. Het lijkt een traditionele tuinvijver en toch kan je een groot deel van het jaar zwemmen in je eigen tuin. Dankzij de natuurlijke waterzuivering van de waterplanten is een zwemvijver ook zeer budgetvriendelijk wat energie- en onderhoudskosten betreft. Neem zeker al eens een kijkje bij onze realisaties. Contacteer Rudy Van Der Stricht vandaag nog en wij bekijken samen met u alle mogelijkheden.

Renovaties

Bent u op zoek naar professionele vakmannen voor uw verbouwingsproject?  Kies dan voor het vakmanschap van Rudy Van Der Stricht, uw partner voor al uw verbouwingswerken. Al meer dan 20 jaar staat Rudy Van Der Stricht bekend om zijn solide service, kwalitatieve verbouwingswerken en onberispelijk vakmanschap. Wij blijven permanent op de hoogte van de recentste technieken, trends en materialen, zodat wij u steeds een professioneel advies kunnen geven voor uw project. Onze zelfwerkende zaakvoerder staat mee op de werf en volgt uw project tot in de details op.

Tuinafsluitingen

Zoekt u een vakman om een mooie en functionele tuinafsluiting te plaatsen? Dan bent u bij Rudy Van Der Stricht aan het juiste adres. Wij komen bij u ter plaatse en bekijken samen met u welke mogelijkheden er zijn. U krijgt van ons een professioneel advies en we houden steeds rekening met al uw wensen en ook met uw budget. U krijgt van ons een gedetailleerde offerte en na uw goedkeuring gaan wij voor u aan de slag. Neem zeker als eens een kijkje bij onze realisaties.

Opritten en terrassen

Een mooie oprit en een prachtig aangelegd terras zijn het visitekaartje van uw woning. Een functionele oprit verbetert de toegankelijkheid van uw woning en een stijlvol terras zorgt voor extra leefruimte buiten. Bij Rudy Van Der Stricht kan u terecht voor zowel de aanleg van uw oprit als voor de aanleg van uw terras, zowel voor bestaande als voor nieuwbouwwoningen. Bovendien geven wij u professioneel advies bij de keuze van de meest geschikte materialen wat betreft onderhoud en duurzaamheid.